Magnus Appelberg

Tarinani

Siitä lähtien kun sain diploomityöni Teknillisellä korkeakoululla valmiiksi ja päätin opiskella Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitoksella olen pitänyt normaalia vahvasti yliarvostettuna. Lähdin matkalle tutkien liikettä, hengitystä, ääntä ja kosketusta ja täämä matka on lopulta vienyt minut nollasteiseen veteen pitkinä toistoina. Lyhyitä dippauksia jääkylmässä vedessä pidetään terveyttä ja hyvinvointia edistävinä. Kuitenkin normaali ihminen joutuu hypotermiaan jo kymmenen minuutin altistuksen jälkeen Minä puolestani pidän puoli tuntia lupaavana alkuna tutkia ihmisen potentiaalia adaptoitua äärrimmäisolosuhteisiiin – oli ne sitten ympäristö, fysiikka tai psyyke.

En kuitenkaan syntynyt tällaiseksi. Ennen kun vaihdoin elämäni ja ammattini radikaalimpaan suuntaan minulla oli aivan tavalliset tavoitteet ja kunnianhimot niin kuin muilla Opiskella, saada työtä, rakentaa uraa… Kun sydämessäni tapahtui käännös ja vaihdoin esittäviin taiteisiin tämä johdatti minut eteenpäin kehoterapiaan, meditaatioon, hypnoterapiaan ja Astangajoogaan. Jokainen askel tällä polulla on yritys uppoutua siihen osaan minua joka tuntuu omimmilta. Kun tapasin Simon Borg-Olivierin, joogaopettaja joka selvästi ei mahdu tavalliseen hiekkalaatikkoon, löysin itselleni uuden aivan mahtavan käyttämättömän työvälineen. Opin arvostamaan hiilidioksidia yhtä paljon kuin happea.

Yllättävästi huomasin, että tämä hengitysharjoitus oli muuttanut suhtautumiseni jääkylmään veteen…pystyin jäämään yhä pitempää avantoon kerta toisen jälkeen.

Tein johtopäätöksen että normaali avantouinti ei minulle riitä! Tänä päivänä tutkin ihmisen kykyä adaptoitua kylmään ja miten tämä vaikuttaa positiivisella tavalla jokapäiväiseen elämään. Adaptoituminen äärrimmäisolosuhteisiin opettaa mielelle, ettei ole mitään tarvetta sisäiseen taisteluun tai kitkaan.

Antaudu elämälle sellaisena kuin se on! Itse-epäily, pelko, epäröinti ja rajoitukset haihtuvat ja tämä avaa potentiaalisi kukoistukseen.

Ota YhteyttÄ

Website Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Puhelin

+358-45-1386432

S-posti

info@societyoficeholes.com